Ana Sayfa / Ana Sayfa Slider / Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz Globalturk Capital’in Yatırımcı Konferansı’nda!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sn. Cevdet Yılmaz Globalturk Capital’in Yatırımcı Konferansı’nda!

Globalturk Capital tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ‘Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları’ konferansı, Küresel Özel Sermaye Birliği’nin (GPCA) stratejik ortaklığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin katkılarıyla 19 Ekim 2023 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı, GPCA Orta ve Doğu Avrupa Liderlik Konseyi Üyesi ve Türkiye Temsilcisi Barış Öney, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın gerçekleştirdiği konferansa, yönettikleri varlıkların toplamı 2 trilyon doları aşan yatırım fonlarının üst düzey temsilcileri katıldı. 45 yatırımcının panelist ve konuşmacı olarak katıldığı uluslararası organizasyonda, Türkiye ve çevresindeki özel sermaye fonlarının son yıllardaki faaliyetleri ve yatırım ortamına ilişkin geleceğe yönelik öngörüler masaya yatırıldı.

Konferansa katılan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın basın röportajını izlemek için tıklayınız.

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi