Ana Sayfa / Ana Sayfa Üst Kutular / 19 Kasım Eşitliğe İnanan ve Eşitliği Güçlendiren Erkekler Günü Etkinliği

19 Kasım Eşitliğe İnanan ve Eşitliği Güçlendiren Erkekler Günü Etkinliği

Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney, Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından bu yıl Türkiye’de ilk kez kutlanan 19 Kasım Eşitliğe İnanan ve Eşitliği Güçlendiren Erkekler Günü Etkinliği’nde konuşmacı olarak yer aldı ve “2022 Yılı Eşitliğin Liderleri” özel ödülüne layık görüldü.

Raffles Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte “eşitliğe inanan ve eşitliği güçlendiren” erkekler kendi sektörleri özelinde çeşitliliği değerlendirdi, bu alanda yapılan çalışmalarını aktardılar.

Öney etkinlik kapsamında “Cinsiyet Bakışıyla Yatırım ve Finansman” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi ve yatırım dünyasının hem Türkiye hem de global alanda çeşitliliğe, kapsayıcılığa ve eşitliğe verdiği önemden bahsetti. Konuşması bitiminde Öney’e özel ödülünü Kadın Dostu Markalar Platformu Kurucusu Nazlı Demirel takdim etti.

Ali Koç, Ahmet Dördüncü, Süleyman Orakçıoğlu, Adnan Dalgakıran, Dr. Yılmaz Argüden’in aralarında bulunduğu birbirinden değerli isimler tasarımında bu özel günün çok değerli anlamını taşıyan özel ödüllerini aldılar.

Etkinlik programında ayrıca kurucu kurumsal üyeleri arasında yer aldığımız Teknolojide Kadın Derneği, “Odağımda Eşitlik Odağımda Teknoloji” oturumunu gerçekleştirdi.

 

Paneli Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney yönetirken, konuşmacılar da Wtech Başkan Yardımcıları Ford Otosan Dijital Ürünler ve Servisler Lideri Sn. Hayriye Karadeniz ve Mastercard Doğu Avrupa Bölge Başkanı Sn. Yasemin Bedir, Kurucu ve Yönetici Ortağımız ve Wtech Kurucu Danışma Kurulu Üyesi Sn. Barış Öney ve Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Önder oldular.

Panelistler kendi kurumlarının çeşitlilik alanındaki yaklaşım ve çalışmalarını paylaştılar, kapsayıcılık ve eşitlik alanında yapılacak çalışmaların ülke ekonomisi için ortaya çıkaracağı sonuçları değerlendirdiler.

Barış Öney’in gerçekleştirmiş olduğu “Cinsiyet Bakışıyla Yatırım ve Finansman” konuşmasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Etkinliğin tamamını izlemek için tıklayınız!

 

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi