Ana Sayfa / Ana Sayfa Slider / Uzman isimden A Para’ya açıklama: “Türkiye krizle başa çıkmak için başka hiçbir ülkede olmayan iş dünyasına sahip”

Uzman isimden A Para’ya açıklama: “Türkiye krizle başa çıkmak için başka hiçbir ülkede olmayan iş dünyasına sahip”

Globalturk Capital CEO’su Barış Öney, A Para yayınında koronavirüs salgınının iş dünyası üzerindeki etkisini değerlendirdi. Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Öney, “İş dünyamız çok güçlü. İş dünyamızın motive edilmesi ve teşvik edilmesi çok önemli. Burada büyük bir avantajımız var. Türkiye, Almanya ile Çin arasında dünyadaki en büyük üretim üssüdür. Avrupa’ya yakınlığımız çok kritik. Üretimde iyiyiz.” dedi.

turkiye-krizle-basa-cikmak-icin-baska-hicbir-ulkede-olmayan-is-dunyasina-sahip

Globalturk Capital CEO’su Barış Öney, A Para yayınında koronavirüs salgınının iş dünyası üzerindeki etkisini değerlendirdi. Türkiye’nin virüsle mücadele konusunda iş dünyasının bütün dünyaya örnek olduğunu söyleyen Öney, Türkiye’nin her zaman krizlerle başa çıkabilen bir ülke olduğunu söyledi. Öney, “İş dünyamız çok güçlü. İş dünyamızın motive edilmesi ve teşvik edilmesi çok önemli. Burada büyük bir avantajımız var. Türkiye, Almanya ile Çin arasında dünyadaki en büyük üretim üssüdür. Avrupa’ya yakınlığımız çok kritik. Üretimde iyiyiz.” dedi.

Kaynak: Sabah

Röportajın tamamını izlemek için:

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi