Ana Sayfa / Etkinlik / İngiltere ve Türkiye’de Yatırım ve Üçüncü Pazarlarda İş Birliği

İngiltere ve Türkiye’de Yatırım ve Üçüncü Pazarlarda İş Birliği

İngiltere ve Türkiye'de Yatırım ve Üçüncü Pazarlarda İş Birliği

DEİK’in düzenlediği İngiltere-Türkiye İş Forumu, Sayın Bakan Ruhsar Pekcan ve DEİK Başkanı Sayın Nail Olpak’ın katılımlarıyla Londra’da gerçekleşti. Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney’in de katıldığı toplantı, 11-12 Eylül 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve İngiltere Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox, Forum’da, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerden bahsettiler. İki ülke arasındaki ticari ilişkilerden dolayı memnuniyetlerini belirten her iki ülke bakanı, katılımcılara ticari ilişkilerle ilgili detaylı bilgi aktardılar.

Türkiye ile İngiltere arasında ekonomik iş birliği*

6. Dönem Türkiye-İngiltere JETCO Mutabakat Zaptı, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile İngiltere Uluslararası Ticaret Bakanı Fox tarafından imzalandı.

Türkiye ile İngiltere arasında ekonomik iş birliği

*Kaynak: patronlardunyasi.com

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi