Ana Sayfa / Özel Sermaye Fonları / SEAF 100 Milyon Dolarlık Yatırım İçin Geliyor!

SEAF 100 Milyon Dolarlık Yatırım İçin Geliyor!

SEAF 100 Milyon Dolarlık Yatırım İçin Geliyor!

Amerika’nın gelişmekte olan pazarlara yatırım yapan en büyük KOBİ Özel Sermaye Fonu Small Enterprise Assistance Funds (SEAF) iş birliği ile KOBİ’lere yatırım yapacak 100 milyon dolarlık Özel Sermaye Fonunu Türkiye’ye getiriyoruz.

SEAF, 25 yılda, gelişmekte olan 30 ülkede önemli yatırımlar yaptı. 2-3 yıl süren çabanın ardından SEAF’in Türkiye’ye gelmesini sağladık ve SEAF’in tüm dünyadaki yatırımlardan çıkışlarının yönetimini de üstlendik. Çok uluslu bir sermaye fonunun dünyadaki tüm yatırımlardan çıkışlarını biz yönetiyoruz. Böyle bir başarı yakalayan bildiğim kadarıyla tek Türk şirketi olabiliriz.

Güney Amerika’dan Çin’e uzanan bu coğrafyada, uluslararası sermaye fonunun yatırımlarından çıkışlarını yönetiyoruz. Bu sayede dünyada çok güçlü bir ilişki ağına da sahip oluyoruz. Böylece Türk şirketlerine ve Türkiye’de yatırımlarından çıkmak isteyen Özel Sermaye Fonlarına da kolaylıkla ortak ya da alıcı adaylar bulabiliriz.

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi