Ana Sayfa / Etkinlik / KİD İstanbul Toplantıları Devam Ediyor

KİD İstanbul Toplantıları Devam Ediyor

KİD İstanbul Toplantıları Devam Ediyor

Kolejli İşadamları Derneği, düzenli aralıklarla gerçekleştirdikleri İstanbul buluşmasında Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar’ı ağırladı.

KİD İstanbul Koordinasyonu Başkanı Barış ÖneyKİD İstanbul Koordinasyonu Başkanı Barış Öney’in açılış konuşması ile başlayan organizasyon, KİD Yönetim Kurulu Başkanı M. Hakan Çınar’ın sunumu ile devam etti. Barış Öney, açılış konuşmasında, düzenli yaptıkları İstanbul toplantıları ile Kolejli İş Dünyasını bir araya getirip farkındalığı ve dayanışmayı artırmayı ve bunun sonucu olarak da KİD üye sayısını artırmayı hedeflediklerinden bahsetti. Üye olmanın önemini vurguladı.

KİD Yönetim Kurulu Başkanı M. Hakan Çınar, konuşmasında, Kolejli İşadamları Derneği’nin faaliyet alan­larına ve kuruluş amaçlarına değinirken Türkiye ekonomisine kattıkları faydadan da bahsetti. KİD Başkanı M. Hakan Çınar, konuşmasının ardından sözü Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar’a bıraktı.

Etkinlik bültenine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi