Ana Sayfa / Basında / Şirketler 2014 Yılında Yabancı Ortaklıklar ve Halka Arz Konularında Nasıl Bir Strateji İzlemeliler? | Wise.TV

Şirketler 2014 Yılında Yabancı Ortaklıklar ve Halka Arz Konularında Nasıl Bir Strateji İzlemeliler? | Wise.TV

Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney, 2014 yılında yabancı ortak arayan ve halka arz planlayan şirketlere önerilerde bulundu.

Barış Öney: “Bu dönemde şirketler hazırlıklarını süratle tamamlarlarsa yabancı yatırımcılar açısından da iyi birer aday haline gelirler. Bu sene halka arzların pek yapılabileceğini düşünmüyorum. Önümüzde iki seçim var. Bu seçimler tamamlana kadar halka arzlarda ciddi problemler yaşanabilir. Bu yılın son çeyreği ya da 2015′in ilk çeyreği gibi halka arzlar yapılabilir ama şimdiden bunu hazırlıklarının yapılması önemli.”

Kaynak: Wise.TV

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu: Globalturk Capital’in etkinliği son derece verimli geçti

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, “Cumhurbaşkanı Yardımcımızın teşrifleriyle Yatırım Ofisimizin stratejik ortaklığında gerçekleşen Globalturk Capital’in ...