Ana Sayfa / Ana Sayfa Slider / EMPEA & Globalturk Capital Etkinlik Sonrası Raporu Yayınlandı

EMPEA & Globalturk Capital Etkinlik Sonrası Raporu Yayınlandı

Globalturk Capital’in ev sahipliğinde EMPEA ile birlikte 5 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen “4. Yıllık Türkiye ve Çevresindeki Özel Sermaye Fonları Yatırımları” konulu uluslararası etkinliğin raporu yayınlandı.

40 panelist ve konuşmacının, 6 panel ve 7 bireysel konuşma ile zengin içerik sağladığı etkinliğe, bu yıl dünyanın pek çok ülkesinden 300 kişi katıldı. Katılımcılar arasında uluslararası kalkınma ve yatırım bankası, özel sermaye fonu ve fon yönetim şirketi, yabancı çok uluslu şirket, Türk şirketi, hükümet ve kamu, banka ve finansal kurum üst düzey temsilcileri yer aldı.

Özel sermaye fonları hakkında tüm yıl boyunca kullanılabilecek önemli bir kaynak haline gelmiş olan etkinlik sonrası raporunu okuyup indirmek, etkinliğin özet filmleri izlemek için tıklayınız.

 

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi