Ana Sayfa / Özel Sermaye Fonları / Barış Öney Bahçeşehir Üniversitesi’nde “Mergers & Acquisitions and Private Equity Funding” Eğitimi Vermeye Başladı

Barış Öney Bahçeşehir Üniversitesi’nde “Mergers & Acquisitions and Private Equity Funding” Eğitimi Vermeye Başladı

Barış Öney Bahçeşehir Üniversitesi’nde “Mergers & Acquisitions and Private Equity Funding” Eğitimi Vermeye Başladı

Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümünde yüksek lisans dersi vermeye başladı. Bu yıl ilk kez açılan “Mergers & Acquisitions and Private Equity Funding” dersine Yüksek Lisans İşletme (MBA) ve Ekonomi öğrencileri katılıyor.

Öney; Özel Sermaye Fonları, şirket evlilikleri ve satın alımları konularını, bu alanda 20 yılı aşkın iş hayatındaki deneyimlerinden yola çıkarak öğrencilere aktarıyor. Öğrenciler; şirket evlilikleri ve satın alımları, özel sermaye fonlarından kaynak yaratarak büyüme, halka arz gibi konuları teorik bilgilerin yanı sıra, vaka çalışmaları üzerinden öğreniyorlar.

 

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi