Ana Sayfa / Basında / KİD İstanbul Toplantıları – 25 Mayıs 2016 | Kid.org.tr

KİD İstanbul Toplantıları – 25 Mayıs 2016 | Kid.org.tr

KİD İstanbul Toplantıları – 25 Mayıs 2016 | Kid.org.tr

TED Kolejli İşadamları, 25 Mayıs Çarşamba günü The İstanbul Edition Otel’de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. 90’a yakın katılımın olduğu yemeğe konuk konuşmacı Murat Vargı’nın yanı sıra Murat Dedeman, Murat Didin, Reha Muhtar, Cüneyt Türktan, Zafer Parlar, Alev Semker Akal, Alp Keler, Nevzat Akçaoğlu, İskender Aruoba ve Leyla Üstel gibi iş dünyasının önde gelen Kolejli değerleri de katıldılar. Toplantıya Turkcell’in kuruluşunda ve büyütülmesinde çok önemli bir role sahip olan Ersin Pamuksüzer de konuk olarak katıldı.

KİD İstanbul Toplantıları – 25 Mayıs 2016 | Kid.org.trToplantının açılış konuşmasını, Kolejli İşadamları Derneği İstanbul Koordinasyonu Başkanı Barış Öney gerçekleştirdi. Yüksek oranda katılım gösterilen bu ilk İstanbul etkinliğinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Öney, İstanbul’daki faaliyetleri önümüzdeki dönemde daha sık yapmayı planladıklarını söyledi. TED Koleji’nde, öğrencilerin çağdaş ve laik bir ortamda kız – erkek hep birlikte kardeş olarak büyüdüklerinden bahseden Öney, tüm Kolejlilerin bir aile gibi olduklarını da sözlerine ekledi.

İçinde çok önemli değerlerin bulunduğu bu ailenin birbiriyle daha çok dayanışmasının önemini vurgulayan Öney, iş dünyasındaki Kolejliler arasında farkındalığın artması ile birlikte iş yapmanın daha çok mümkün olabileceğinden bahsetti. Kolejli ve çok değerli Murat Vargı’nın bu insiyatife konuk konuşmacı olarak katılarak kendilerini onurlandırdığına değinen Öney, Vargı’nın maddi, manevi vermiş olduğu tüm desteğe teşekkür etti. Kolejli İşadamları Derneği’nin tarihinden ve faaliyetlerinden kısaca bahseden Öney, düzenlemeyi planladıkları etkinliklerle Kolejli İşadamları’nın birbirlerini tanımasının amaçlandığını belirttikten sonra sözü Kolejli İşadamları Derneği Başkanı Hakan Çınar’a bıraktı.

Etkinlik bültenine bu linkten ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Kid.org.tr

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi