Ana Sayfa / Basında / Türkiye Yabancı Yatırımcılar Açısından Cazibesini Koruyor mu? | Wise.TV

Türkiye Yabancı Yatırımcılar Açısından Cazibesini Koruyor mu? | Wise.TV

Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney, 2015 yılı için yabancı yatırımcılar ve Özel Sermaye Fonlarının Türkiye’deki durumlarına dair tahminlerde bulundu.

Türkiye’nin yabancı yatırımcıların gözünde cazibesini koruduğunu ifade eden Öney, “Türkiye 2015 yılında da cazibesini koruyacaktır. Çünkü Türkiye, diğer yükselen pazarlara kıyasla çok daha iyi durumda. Siyasi gündem bu sene içinde yabancı yatırımcılar ve Türk yatırımcılar açısından belirsizlik tarafını bir kenara bırakacak. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte istikrarlı bir döneme gireceğimizi; böylelikle yatırımların daha da canlanacağını düşünüyorum.” dedi.

Kaynak: Wise.TV

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu: Globalturk Capital’in etkinliği son derece verimli geçti

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Dağlıoğlu, “Cumhurbaşkanı Yardımcımızın teşrifleriyle Yatırım Ofisimizin stratejik ortaklığında gerçekleşen Globalturk Capital’in ...