Ana Sayfa / Ana Sayfa Üst Kutular / Teknoloji Buluşmaları – İzmir

Teknoloji Buluşmaları – İzmir


 

Teknoloji Buluşmaları İzmir Etkinliği 25 Ekim Salı Günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Gerçekleştirildi! 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayelerinde ETicaret Merkezi ve Teknolojide Kadın Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Globalturk Capital Kurucu ve Yönetici Ortağı Barış Öney de konuşmacı olarak yer aldı. Aynı zamanda Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Danışma Kurulu Üyesi de olan Öney, etkinlikte şirket satın alımları ve yatırım süreçleri ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Teknolojide Kadın Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Öney’in İzmir’in teknoloji ve inovasyon alanındaki öneminden bahsettiği açılış konuşması ile başlayan etkinlikte İzmir Ticaret Borsası Başkanı Sayın Işınsu Kestelli, Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Hakan Ürün ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler de açılış konuşmaları ile yer aldılar.

 

Yazar: Barış Öney

Barış Öney
Barış Öney, yatırım öncesi ve sonrası yönetim, halka arz, şirket satınalmaları, CEO, CFO, yönetim kurulu üyesi, yatırım bankacısı, kurumsal finansman danışmanı, stratejik/uluslararası iş geliştirme yöneticisi, proje yöneticisi ve mühendis olarak 28 yılı aşkın tecrübeye sahiptir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Yatırımın Kalitesini Artırmak – Hürriyet Gazetesi